Menjador

↓ Anar directament als menús

Es pot utilitzar el servei de menjador de manera fixa o esporàdica. Cal ser, això sí, soci de l’AMPA. L’empresa SALIA gestiona el servei de cuina i monitoratge sota la supervisió de la Junta de Menjador, en la qual està representada l’AMPA.

Si teniu qualsevol dubte, queixa o suggeriment per millorar el servei de menjador, podeu contactar amb la Comissió de Menjador a través del correu menjador@ampaelsolell.cat, o bé a través del formulari de contacte de l’AMPA (poseu com a motiu «Menjador» al desplegable).

El telèfon per contactar amb la coordinadora del menjador (Alexandra Borràs) és el 669 322 882 , també es pot contactar a través de l’adreça de correu electrònic elsolell@saliaescoles.com, o bé a través del telèfon de l’escola 93 672 01 50 (ext. 404)

Preus 2019-2020

Servei de menjador

PREUS ALUMNES FIXOS (mínim 3 dies/setmana)

ALUMNES
TOTAL
1er germà 6,20 €
A partir del 2n germà 6,09 €

PREUS ALUMNES ESPORÀDICS (1 o 2 dies a la setmana)

ALUMNES
TOTAL
1er germà 6,80 €
A partir del 2n germà (i successius) 6,64 €

(*) L’import resultant de sumar els preus del servei de cuina i del servei de monitoratge compleix els requisits de la Resolució del Departament d’Ensenyament ENS/1615/2011, de 17 de juny, que estableix el preu màxim del servei de menjador queda fixat en 6,20€ per als alumnes fixos i en 6,80€ per als alumnes esporàdics.

Condicions

Tots els rebuts (tant fixes com esporàdics) es giraran entre l’1 i el 10 de cada mes per domiciliació bancària.

El retorn del rebut tindrà un cost afegit de 6€ en concepte de despeses. Es farà arribar a les famílies un comunicat per escrit, caldrà realitzar directament el pagament per transferència bancària abans de 2 dies. Transcorreguts els 2 dies, si no s’han abonat les quantitats pendents, el nen/a no podrà fer ús del menjador fins no estar al dia en el pagament.

Les faltes d’assistència s’han de justificar a la persona de contacte del menjador de 9:00 a 10:00h, enviant un correu electrònic a elsolell@saliaescoles.com per notificar l’absència, trucant al telèfon de l’escola al 93 672 01 50, extensió del menjador 404 o al mòbil de coordinació 669 322 882. No s’admetrà cap devolució que no sigui per aquesta via. Les faltes s’abonaran al rebut el mes següent.

Es farà abonament en cas d’absència:

  • amb previ avís (100% del menú).
  • per excursions (100% del menú).
  • per colònies (100% del menú).

Totes les altes, baixes i variacions del servei, es comunicaran al centre escolar, mitjançant els impresos corresponents, 10 dies abans de començar el mes en el que es desitja fer ús del servei o baixa.

Començarem a implantar progressivament el projecte lingüístic ANGLÈS AL MENJADOR, on podrem treballar de forma vivencial tot el que té a veure amb l’aprenentatge de la llengua anglesa. Ens permetrà treballar-ho en l’espai de menjador de forma quotidiana i en l’espai d’activitats al migdia en format lúdic i de lleure.

Menús

En aquesta taula hi teniu els menús mes a mes, en icones grans els menús del mes en curs (normalment es publiquen els nous menús uns dies abans d’acabar el mes) i a continuació l’històric de menús del curs 2019-2020:

MENÚS DE MARÇ

Menú basalSense carnSense fruits secsSense glutenSense lactosaSense peix ni mariscSense porcSopars

MENÚS DE MARÇ

Tots els menús de març

MenúSense carnSense fruits secsSense glutenSense lactosaSense peix ni mariscSense porcSopars.

MENÚS DE FEBRER

Tots els menús de febrer

MenúSense carnSense fruits secsSense glutenSense lactosaSense peix ni mariscSense porcSopars.

MENÚS DE GENER

Tots els menús de gener

MenúDiabèticSense carnSense fruits secsSense lactosaSense porcSopars.

MENÚS DE DESEMBRE

Tots els menús de desembre

MenúDiabèticSense carnSense fruits secsSense glutenSense lactosaSense peix ni mariscSense porc.

MENÚS DE NOVEMBRE

Tots els menús de novembre

MenúOvolactovegetariàSense carnSense fructosa ni sorbitolSense fruits secsSense glutenSense lactosaSense ouSense peixSense peix ni mariscSense porcSopars.

MENÚS D’OCTUBRE

Tots els menús d’octubre

MenúOvolactovegetariàSense carnSense colesterolSense fruits secsSense glutenSense lactosaSense mariscSense ouSense peixSense peix ni mariscSense porcSopars.

Pàgines del menjador de cursos anteriors (protegides amb contrasenya):