Gimnàstica esportiva

És una de les disciplines favorites de moltes nens per diverses raons i a més, brinda grans beneficis.
Mantenir als nens actius és fonamental per al seu sa desenvolupament i sobretot, fomentar l’activitat física des de petits i que sigui part de la seva vida per sempre.

Els esports organitzats, com la gimnàstica, ajuda al fet que es desenvolupin social i físicament, a més de que és un exercici que incorpora la força, la flexibilitat, la velocitat, l’equilibri, la coordinació, el poder i la disciplina.

Ensenya als nens com viure un estil de vida saludable, i continuar participant en l’esport a mesura que creixen, ja que els hàbits que s’aprenen de petits s’emporten a la vida adulta.

Ajuda als nens a dormir millor i els dóna les habilitats necessàries per a afrontar millor els desafiaments físics i emocionals de la vida

A l’activitat de gimnàstica esportiva per a nenes i nens, aprendrem destreses gimnàstiques: saltar, rodar, girar… treballant la coordinació, l’expressió corporal, l’equilibri, la flexibilitat, el sentit del ritme… fomentant valors com el companyerisme, la capacitat d’esforç i superació… dintre d’un ambient lúdic i educatiu

Les activitats es realitzaran al gimnàs de l’Escola El Solell

Dies i horari de realització: Dilluns i Dimecres de 16:30 a 17:30

Nivells: P4 a 6è

Preu: 29,75 €/mes—-18,75€/mes (un dia)

Responsable : Sra. Flora Lloret

Resultat d'imatges de niñas gimnasia fotos